η μεγάλη κατηφόρα #2

η συνέχεια, δεύτερο επεισόδιο της μεγάλης κατηφόρας, του καινούριου παιχνιδιού που βρήκαμε με τον φίλο blackline .

13 Σχόλια

Filed under η μεγάλη κατηφόρα

13 responses to “η μεγάλη κατηφόρα #2

 1. ευχαριστούμε. θα δείξει. πάντως σπεύδω να πω, ότι το συγκεκριμένο ήταν φτιαγμένο πριν απ’ τα γεγονότα τα χθεσινά κ σημερινά. Ειλικρινά.

 2. Ωραίο!!καλή συνέχεια…
  Α!και καλό μήνα!

 3. τα οποια γεγονοτα, σε διαψευδουν λιγάκι;

  • γιατί να με διαψεύσουν; δεν σε πιασα.

   • εννοώ πως δεν είναι όλοι παθητικοί θεατές των γεγονότων, καποιοι, έστω λίγοι αντιδρούν με ενεργό τρόπο. Το πόσο αποτελεσματικοί είναι θα το δούμε, αλλά για πρώτη φορά, προσωπικά, νιωθω καλά που υπάρχει ο αναρχικός χώρος 🙂

    • Ντροπή σου Σταλίνα, προδίδεις τον πατερούλη.

    • παπανικολαου αντωνησ

     Кроткая
     Τι τσαμουνάς αγόρι μου?!. υπήρξες ποτέ Τροτσκιστής?. Αναρχικός του κολου της ελληνικής πραγματικότητας εννοείς?. Πώρων απέχουν…..
     Μα και ο εθνικοσοσιαλισμός στην χώρα μας,
     «Ποιος υπαρκτός σοσιαλισμός? Η Ελλάδα έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία. Είναι η μοναδική χώρα στην οποία εφαρμόζεται ο ανύπαρκτος σοσιαλισμός.»
     Αααααααρε αθάνατε Κλυνννννννν!!!!…
     Και εδώ θα μιλήσουμε στην σκληρή γλώσσα της αλήθειας!. Ο εθνικοσοσιαλιστής τη Ελλάδας Μεταξάς, αρνήθηκε τον ομοϊδεάτη του Χίτλερ. Οι νέοι πάνε στα γενέθλια του, φάτε το και αυτό.
     Ααααααα ρε Γεωργαλά, τράβα προς σταθμό Λαρίσης, εσένα δεν θα σε πειράξουν…… και μετά θα σας πω για αναρχικά τσουτσέκια…… του σήμερα!.
     Α.

    • Με το συμπάθειο αλλά είμαι κορίτσι.

 4. παπανικολαου αντωνησ

  Για να έχετε τόση ‘καψούρα’ σίγουρα καθοδηγήστε, διότι δεν ζήσατε να τα δείτε. Χειρότερος εχθρός της δημοκρατίας είναι, η καθοδηγούμενοι τυφλοί πολίτες, από διαστρεβλωμένου πνεύματος, μονόφθαλμους της λογικής του παραλόγου.
  Πάντως προσπαθώ να προλάβω, μετασταλινίζουσες τάσεις, καθώς και χιτλερίζουσες τέτοιες. Εάν η πατρίδα μας είναι πληγωμένη, αυτές οι τάσεις ευθύνονται με το 100%.
  Τι γραφεί το παπαγαλάκι?. Ταξική συνείδηση?. Στην εποχή της πολυταξικοοικονομικης ένωσης?.
  Νηφαλιότητα στην μαζικότητα στους δρόμους?. Μα τέτοια μ@λ@κι@ ιδεολογική δεν την έχω διαβάσει σε κανένα βιβλίο. Εδώ 500 νοματαίοι με κονταριά, δεν μπορούν να περιφρουρήσουν πορεία, από 20 κουκουλοφόρους!. Της ξευτίλας γέννημα….
  Ο συντηρητισμός της κοινωνίας, φέρει εκατέρωθεν τον νεοχιτλερισμό της μαύρης απόχρωσης, και τον ερυθρό φασισμό, της πλήρους εξουθένωσης. Δεξιά ρητορική από ΜΜΕ δεν ακούστηκε. Δεν ‘τρώνε’ από αυτήν, μα από την τσιπρίζουσα πολιτική όπως φαίνετε τρώνε. Όπως και οι εικόνες των στοχαστών του Χίτλερ, είναι στην ημερήσια διάταξη. Και για φανταστείτε τους δευτέρους, να τους καθοδηγούσε ένας Γεωργαλάς τι θα γινόταν?!!!!….. εάν απότασσαν την περίοδο 40 – 45?!. Θα βλέπατε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!. Και οπού απίδια = ψήφοι.
  ‘Βυτίο’, εάν δεν είσαι βαλτός, πρέπει να μας πει τι κουβαλάς?. Γάργαρο νεράκι, για να ξεδιψάσουν οι πολίτες?. Λύματα πολιτικής για το σχιστό?. Για βενζίνη?. Εγώ κουβαλώ τα φιτίλια και όχι μόνον. μα σε ακολουθώ, και ας βάλει ο μεγάλος θεός της Ελλάδας το χέρι του…… έχεις κότσια?. «για την Ελλάδα ρε γαμώτο….».
  Antonis-team.

 5. παπανικολαου αντωνησ

  «Ντροπή σου Σταλίνα, προδίδεις τον πατερούλη.»
  Ποιον πατερούλη ρε ποιον πατερούλη, για του δισεκατομμυριούχους του πάλε ποτέ σοβιέτ μιλάτε, για να καταλάβω και εγώ ο άμοιρος μ@λ@κ@ς!. αυτοί από το μ…. στον κ……. και από τον κ……. στο μ……. πορεύονται. Την βρήκαν της διαδρομή!. Ενόσω εσείς πελαγοδρομείτε!!!!!…..
  Α.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s